Handling Service

Transport Mail Unlimited

Orderpicking

Naast het in opslag nemen en beheren van uw producten verzorgen wij tevens de verzending hiervan op afroep (ofwel: orderpicking). U geeft dan de te bestellen producten aan ons door via ons online voorraad- en bestelsysteem of via e-mail, telefoon dan wel fax. Dit werkt supersnel en efficiënt, of het nu gaat om één of meer pallets drukwerk, een doos premiums of een enkele folder. Uiteraard worden alle te beheren en te verzenden producten zorgvuldig geregistreerd.

 

Handmatige verwerking

In de reclame- en DM-wereld worden veel creatieve, responsverhogende mailconcepten bedacht en ontwikkeld. Soms kan de productie niet machinaal geschieden, vanwege de complexiteit of de fysieke inhoud van de mailing. In die gevallen is handmatige verwerking de aangewezen weg. Zowel onze vaste medewerkers als onze eigen thuiswerkcentrale staan garant voor een snelle, zorgvuldige verwerking van grote tot zeer grote volumes. En altijd binnen de deadline! Ook voor het in- en/of ompakken van producten bent u bij ons aan het goede adres.

Industriele handling

Deze tak van sport bevat onder andere het uitzoeken, sorteren, keuren of testen van bulk goederen veelal afkomstig uit grote industriële landen. Het komt regelmatig voor dat uw goederen nog niet voldoen aan de eisen van de verkopende partij of aan uw (kwaliteits) wensen. In deze kunt u uw goederen met een gerust hart bij ons laten afleveren zodat wij de gewenste bewerking kunnen uitvoeren.

 

Transport en logistiek

Veel opdrachten worden onder hoge druk uitgevoerd, het aan- en afleveren van goederen speelt dus een cruciale rol. Hiertoe beschikken wij zowel over eigen transportmiddelen als over ons betrouwbare netwerk aan transporteurs en koeriers. Naast het transport verzorgen wij ook de op- en overslag van producten en goederen. De voorraad wordt bijgehouden aan de hand van een digitaal systeem. Dit alles tegen gunstige tarieven, mede dankzij de prima bereikbaarheid en de doelmatige inrichting van ons ruime bedrijfspand.

 

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken?
Bel 0228 – 521 911 of stuur een email naar info@mailunlimited.nl